Vi har brug for din e-mail - vind gavekort

Mange medlemmer har allerede givet os deres e-mail. Gør det samme og få direkte besked, når der er nyt i din postkasse på arkitektpension.dk. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 400 kr. til gavekortet.dk.

Arkitekternes Pensionskasse anvender primært digital kommunikation både for at forbedre kundeoplevelsen og for at holde vores omkostninger så lave som mulige.

Derfor har vi brug for din e-mail-adresse og/eller mobilnummer - og en tilladelse til at kontakte dig med nyt om din pensionsordning, herunder omkring rådgivning om din pensionsordning.

Har vi din e-mail-adresse og/eller dit mobilnummer, får du direkte besked, når der er nyt i din postkasse på arkitektpension.dk

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage.

Send din e-mail til os nu, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 400 kr. til gavekortet.dk. Når du sender din e-mail, accepterer du samtidig konkurrencevilkårene.

Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Adressebeskyttelse

Vi har brug for, at du oplyser os din adresse. Skifter du senere adresse, er det vigtigt, at du giver os besked.

Felter med   skal udfyldes

Du kan trygt skrive dit cpr-nummer og din e-mail - de data, du sender fra denne side, er krypterede og kan ikke ses af andre end Sampension Administration A/S, som administrerer Arkitekternes Pensionskasse.